Ανοικτές θα παραμείνουν και τα δυο Σαββατοκύριακα των εκλογών οι υπηρεσίες που εμπλέκονται με την διαδικασία, δήμοι και περιφέρειες με σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των αντιπροσώπων της Δικαστικής Αρχής καθώς και των εκλογέων.

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα γραφεία Ταυτοτήτων της αστυνομίας. Το Σάββατο (παραμονή εκλογών), θα λειτουργήσουν από τις 08:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα και την Κυριακή από την έναρξη μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας.

Στο μεταξύ, επιστρέφονται από χθες, (23 Μαΐου) οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες εκλογές. Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και την Τρίτη 21 Μάιου 2019, αποκλειστικά για τις παραβάσεις στάσης και στάθμευσης. Εξαιρούνται οι παραβάσεις που αφορούν στην παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία και στη στάθμευση σε αποκλειστικές ή γενικές θέσεις στάθμευσης ατόμων με αναπηρία. Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου.

Μοιράσου το άρθρο: