Άθλια χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο συλλαλητήριο στην Αθήνα για το Μακεδονικό.

Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χαρακτήρισε το πολιτικό σκηνικό της χώρας πάρα πολύ ρευστό που διακατέχεται από παζάρια και πολιτικές συναλλαγές από στελέχη των μικρών κομμάτων, εκφράζοντας την άποψη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει τελικά από την Βουλή. Αναφορικά με το συλλαλητήριο των Αθηνών το χαρακτήρισε ειρηνικό και πατριωτικό στο οποίο όμως παρεισέφρησαν κουκουλοφόροι για να το διαλύσουν καθώς ήταν πολυπληθέστατο και παρατηρήθηκαν άθλιες συμπεριφορές με την εντολή άνωθεν προς την Αστυνομία που έκανε χρήση χημικών για να διαλύσει το συλλαλητήριο.
«Η κυβέρνηση αδιαφορεί κατάφορα για την βούληση του ελληνικού λαού που αντιτίθεται στην πλειοψηφία του σε αυτή την συμφωνία με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να ενδιαφέρεται να κάνει τα χατίρια των ισχυρών της διεθνούς σκηνής οι οποίοι θέλουν να εντάξουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το άρθρο: