Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στην Αθήνα, η «διπλή» συμμετοχή της Καβάλας στην τουριστική έκθεση Greek Travel Show και στο Healthy Life Festival . Στην έκθεση ο δήμος Καβάλας μετείχε με ιδιαίτερα σταντ το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και η δράση «Καβάλα Ιστορίες Γεύσεων» της Δημωφέλεια.

Η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου, στην ομιλία της στο Tourism Market Forum που διοργανώθηκε στα πλαίσια της εκθέσεως και που φέτος είχε θέμα, τον εισερχόμενο τουρισμό από τις αγορές της Κίνας, της Ινδίας, της Αμερικής και της Κύπρου, παρουσίασε μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, την Καβάλα ως παράδειγμα καλής πρακτικής προσέγγισης των αγορών αυτών .

Αμέσως μετά είχε την ευκαιρία να έχει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες των αγορών αυτών, οι οποίοι εξεδήλωσαν την έντονη επιθυμία τους , να επισκεφθούν την Καβάλα το προσεχές διάστημα και να έχουν συναντήσεις με παράγοντες και επαγγελματίες του τουρισμού του δήμου Καβάλας. Επιπλέον η κα Ιωσηφίδου συναντήθηκε με τον Τάσο Γούσιο της Alpha Marketing και συζήτησαν σχετικά με την πιστοποίηση των μονοπατιών του Δήμου Καβάλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής κατά το πρότυπο Leading Quality Trails – Best of Europe και την προώθηση τους στη Γερμανική αγορά.

Κατά την διάρκεια της εκθέσεως υπήρξε ιδιαίτερη προβολή του 8ου Kavala Air Sea Show με τεράστια γιγαντοαφίσα που δέσποζε του χώρου της εκθέσεως προκαλώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ενώ από τα θεματικά στάντ του Πηλοθεραπευτηρίου και του Kavala Tales of Taste, δόθηκαν πληροφορίες και διανεμήθηκε υλικό της επιχείρησης και επαγγελματιών του δήμου.

Μοιράσου το άρθρο: