Έπειτα από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Καβάλας, η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων θα συνεδριάσει τo Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου στην Καβάλα.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι: «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας – Η θέση της Καβάλας και της Περιφέρειας ΑΜΘ στη νέα Προγραμματική Περίοδο» με εισηγητή τον κ. Μάρκο Δέμπα, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, «Ελληνικές επιχειρήσεις και τραπεζικό σύστημα – Προβλήματα και Λύσεις» με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Εντωμεταξύ στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου ειδική εκδήλωση όπου θα τιμηθούν οι επιχειρήσεις που σύμφωνα με τα αρχεία ιδρύθηκαν και είναι εγγεγραμμένες ως μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας πριν το 1940 και είναι εν ενεργεία μέχρι σήμερα. Θα τιμηθούν επίσης οικογένειες επιχειρηματιών που πρόσφεραν κοινωνικό έργο στην πόλη της Καβάλας καθώς και κορυφαία στελέχη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με ιστορικό και φωτογραφικό υλικό, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.

Μοιράσου το άρθρο: