Το θεατρικό έργο, Καφενείον «το Θεατρικόν» από τη Θεατρική Μηχανή Καβάλας, θα ανέβει για τρείς ημέρες Παρασκευή 19, Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου στο Αμφιθέατρο «Γ. Παυλίδης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στις 9.00 το βράδυ.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή παραγωγή, μια εξαιρετική γλυκόπικρη κομεντί που περνάει μηνύματα αληθινά μέσα από τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Μια παραγωγή που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα.

Το έργο παρουσιάζει μικρές ιστορίες που συμβαίνουν σε ένα καφέ, μια ηλιόλουστη μέρα. Ιστορίες παρμένες από την καθημερινότητα, ιστορίες που αφορούν ιδιαίτερα γυναικείους χαρακτήρες. Γυναίκες που χαριτολογούν, κακιώνουν, σαρκάζουν, κριτικάρουν, αποκαλύπτουν και αποκαλύπτονται σε συγκινητικές εξομολογήσεις.

Οι ηρωίδες, γυναίκες όλες, διαφορετικών ηλικιών, έρχονται αντιμέτωπες με τις συνειδητές ή ασυνείδητες επιθυμίες τους, με τις παγίδες που δεν κατάφεραν να αποφύγουν, με τρόμους και φόβους που ηθελημένα αποκρύπτουν ή μετουσιώνουν σε νευρώσεις, με διλήμματα ανάμεσα σε δύο ισχυρές παρορμήσεις, με αναμετρήσεις ανάμεσα σε αγάπη και καθήκον.

Μοιράσου το άρθρο: