Κάλεσμα στον λαό της Θάσου να στηρίξει την Λαϊκή Συσπείρωση στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, απηύθυνε, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος του νησιού Νίκος Χρυσάφης.

«Ζητάμε από τον λαό του νησιού να συστρατευτεί μαζί μας γιατί θα είμαστε δίπλα στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσάφης, ο οποίος έδωσε τη συνέντευξη Τύπου στα νέα γραφεία του Κ.Κ.Ε. στην Καβάλα. Ανάμεσα στα θέματα που επισήμανε ο κ. Χρυσάφης ήταν και ο κίνδυνος να κλείσει η γραμμή Καβάλας – Πρίνου τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Επίσης μίλησε για το θέμα των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης, των τεράστιων προβλημάτων από τη μη σωστή δακοκτονία, τους αγώνες της Λαϊκής Συσπείρωσης για έργα αποκατάστασης ζημιών που έγιναν από τις μεγάλες φωτιές της Θάσου, αλλά και τους αγώνες για το στελεχικό δυναμικό του δήμου Θάσου που υφίσταται αποψίλωση.

Κατηγόρησε δε τη δημοτική αρχή του νησιού ότι πατρονάρεται από ιδιωτικά συμφέροντα, ενώ υπογράμμισε ότι η αντιπολίτευση που άσκησε ήταν υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και κατέληξε πως η Λαϊκή Συσπείρωση είναι το μόνο αποκούμπι του λαού της Θάσου, έχοντας κάνει ήδη εκατοντάδες παρεμβάσεις, δίνοντας παράλληλα αγώνα για να πάει ο τόπος μπροστά.

Μοιράσου το άρθρο: