Στα έργα που πραγματοποίησε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. την περασμένη χρονιά και στις προγραμματισμένες παρεμβάσεις του επόμενου χρονικού διαστήματος αναφέρθηκαν, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν χθες, ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, και ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Απόστολος Χρόνης.

«Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. δεν ήταν στην καλύτερή της κατάσταση όσον αφορά το προσωπικό. Μια Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με πολλές βλάβες, μια Δ.Ε.Υ.Α.Κ. που για μια περιοχή όπως οι Φίλιπποι εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται με το νερό. Η προσπάθεια που έγινε από όλους και συνεχίζει να γίνεται είναι μεγάλη και τους ευχαριστώ. Τα τρία χρόνια διοίκησης που μας μένουν θα κάνουμε πολύ περισσότερα», ανέφερε στη σύντομη δήλωσή του ο δήμαρχος Καβάλας.

Σε ερώτηση σχετικά με το πού βρίσκεται το θέμα με το Κεφαλάρι, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Απόστολος Χρόνης, ανέφερε πως είναι σε διαδικασία με τον ΤΑΡ για να συμφωνήσουν, ώστε να δώσει τα χρήματα για τη μελέτη. «Αν δεν καταφέρουμε να το κάνουμε με τον ΤΑΡ θα το κάνουμε διαφορετικά. Θα προχωρήσουμε. Έχουμε υποχρέωση να πάμε στους δημότες μας καθαρό νερό. Θα το κάνουμε χωρίς να παρακαλάμε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το άρθρο: