ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελή Σαΐτας

Συνάντηση με τη ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε χθες Τετάρτη (24 Ιουλίου), ο Βουλευτής της Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης στις συζητήσεις που είχε τόσο με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη όσο και με τον Υφυπουργό κ. Κώστα Σκρέκα, αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν εδώ και χρόνια τους αγρότες του Νομού και παραμένουν άλυτα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης σήμερα στην ΕΡΤ Καβάλας, ο υπουργός ήταν ιδιαίτερα θετικός όσον αφορά την αντιχαλαζική προστασία από αέρος η οποία θα εφαρμοστεί και στην Καβάλα.

O κ. Λαζαρίδης συζήτησε με τους κ. Βορίδη και Σκρέκα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, καθώς και οι ψαράδες της περιοχής, κάνοντας ειδική αναφορά στις Λιμνοθάλασσες της Κεραμωτής. Παράλληλα, ο βουλευτής αναφέρθηκε στην ανάγκη να χορηγηθούν άμεσα στους παραγωγούς λευκού σπαραγγιού, σταφυλιού και αμυγδάλων και του Νομού μας, οι ενισχύσεις ήσσονος σημασίας.

Μοιράσου το άρθρο: