Ο κορονοϊός πλέον υπάρχει στην τοπική κοινωνία και καλό θα είναι ο καθένας να αναλάβει την ατομική του ευθύνη και να λαμβάνει τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για να μην εξαπλωθεί περισσότερο, δήλωσε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε Καβάλας, Χρήστος Παπαδόπουλος σχετικά με τα αυξημένα κρούσματα στο νομό.

Επεσήμανε όμως, ότι τα αυξημένα κρούσματα αφορούν άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος επιβεβαιωμένων κρουσμάτων των προηγούμενων ημερών που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση των επαφών.
Μπορούμε να αποφύγουμε ένα lock down, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους γύρω λαμβάνοντας ατομικά μέτρα, μάσκα- απόσταση- υγιεινή χεριών, υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης και ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης κάλεσαν τους πολίτες να μην εφησυχάζουν, αλλά να προσέξουν το επόμενο χρονικό διάστημα στους δημόσιους χώρους τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας. Χαρακτήρισαν αναμενόμενα τα κρούσματα στην περιοχή, η οποία είναι τουριστική και δέχεται πολλούς Έλληνες και βαλκάνιους επισκέπτες. Ζήτησαν να σταματήσει η χαλαρότητα και να επιδείξουν οι πολίτες υπευθυνότητα.

Μοιράσου το άρθρο: