Την ανάγκη ύπαρξης θεάτρου 400, τουλάχιστον, θέσεων στην πόλη της Καβάλας, υπογράμμισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Θοδωρής Γκόνης, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε, χθες το μεσημέρι, για την παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων της Α’ καλλιτεχνικής θεατρικής περιόδου 2019 – 2020 (Οκτώβριος – Δεκέμβριος).

Στη συνέντευξη έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, καθώς και ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Σωκράτης Μποζούδης. Μιλώντας αρχικά ο κ. Μουριάδης υπογράμμισε ότι είναι τύχη μεγάλη που το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έχει στο τιμόνι του τον Θοδωρή Γκόνη, καθώς όπως είπε το έργο που επιτελεί είναι εξαιρετικό. Από τη μεριά του ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, τόνισε αρχικά ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιο να αναλαμβάνει τα ηνία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., επισημαίνοντας ότι σε συνεργασία με τον κ. Γκόνη και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα καταβληθεί προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «στόχος είναι να πάμε το θέατρο στην Καβάλα ψηλότερα». Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. αφού ευχαρίστησε τους κυρίους Μουριάδη και Μποζούδη για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν, σημείωσε ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν.

Μοιράσου το άρθρο: