Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, παρουσίασε χθες το μεσημέρι, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Παπατολίδης.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπατολίδης, είναι όλοι τους αγωνιστές, που τους ξέρουν οι εργαζόμενοι, αλλά κι ότι είναι δοκιμασμένοι στο κίνημα. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι στη Λαϊκή Ενότητα δεν θα βρει κανείς μεγάλους επιχειρηματίες, όπως συμβαίνει σε άλλους συνδυασμούς που διεκδικούν την περιφέρεια.

Οι προτεραιότητες και οι θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για έργα, υγεία, μεταφορές.
Αναφερόμενος ειδικά στη γέφυρα που έπεσε στον δρόμο του παλιού νοσοκομείου, μίλησε για μπαλάκι ευθυνών ανάμεσα στους φορείς, ενώ τόνισε ότι προτεραιότητα του συνδυασμού του είναι η αποκατάσταση του οδικού δικτύου και ο έλεγχος των υποδομών. Επίσης, ξεκαθάρισε πως η παράταξή του τάσσεται υπέρ της κατάργησης των διοδίων, ενώ μιλώντας για την υγεία χαρακτήρισε αστείες της ΤΟ.Μ.Υ., υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να γίνουν Κέντρα Υγείας αστικού τύπου, με όλες τις ειδικότητες και εφημερίες παντού. Έκρουσε δε τον κώδωνα του κινδύνου για το κλείσιμο της πορθμειακής γραμμής Καβάλας – Πρίνου, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα αντιπλημμυρικών έργων στα Τενάγη και τον δήμο Νέστου.

Αναφερόμενος τέλος, στον οδικό Ε61 (Καβάλας – Δράμας) είπε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι εναντίον της κατασκευής νέων οδών, αρκεί αυτές να μην καταστρέφουν το περιβάλλον για να κατασκευαστούν και φυσικά να μην τους χρυσοπληρώνουν οι πολίτες με την επιβολή υπέρογκων διοδίων.

Μοιράσου το άρθρο: