Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων στον Α/Κ Αγίου Ανδρέα, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Συγκεκριμένα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον ανατολικό κλάδο του Α/Κ που συνδέει: α) την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας και την Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Ν. Περάμου με την Καβάλα και τον Α/Κ Αγίου Σίλα και β) την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας και την Επαρχιακή Οδό Καβάλας-Ν. Περάμου με τη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα επηρεαστεί η κίνηση των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, παρά μόνο στις εξόδους – εισόδους του ανισόπεδου κόμβου. Η κίνηση των οχημάτων που επηρεάζεται από τον αποκλεισμό του Α/Κ Αγίου Ανδρέα θα πραγματοποιείται μέσω της Επαρχιακής Οδού Καβάλας-Ν. Περάμου, της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης – Καβάλας και της Επαρχιακής Οδού Ηρακλείτσας – Ελευθερούπολης.

Τα έργα θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός αν αυτά επιβάλλονται για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και την αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, κατόπιν όμως έγκρισης του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

Μοιράσου το άρθρο: