Για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθησαν στην Καβάλα, μία 24χρονη αλλοδαπή και δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 22 ετών.

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών από τους δύο δράστες, ηλικίας 24 και 22 ετών, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά τους δύο δράστες να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη της Καβάλας και τους προσήγαγαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, βρέθηκαν 241 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 181 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.190 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 28χρονο, διότι κατείχε στην οικία του δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 28,9 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν συνολικά 450,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 2.190 ευρώ και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Μοιράσου το άρθρο: