Ένα ακόμα θεματικό πάρκο πρόκειται να στηθεί από την Action Team, στην παραλιακή οδό της Καβάλας (στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας), με περίπτερα τα οποία θα φιλοξενήσουν ζυθοποιίες από όλη τη χώρα.

Το 1ο Beer Festival θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Παρασκευή 2 και Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Οι παρευρισκόμενοι στη γιορτή μπύρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι ποιοτικής μπίρας, φτιαγμένο από νερό, μοναδικά είδη λυκίσκου, αιθέριες βύνες κριθαριού και άλλων δημητριακών, μαγιές, θαυματουργές γεύσεις και αρώματα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από φωτογραφικές εκθέσεις και εργαστήρια, τον τρόπο παραγωγής της εκλεκτής μπύρας και τους ανθρώπους γύρω από αυτήν.
Φυσικά, από τη γιορτή δεν θα απουσιάσει η μουσική, αφού θα πραγματοποιηθούν ιδιαίτερες συναυλίες από συγκροτήματα και μοναδικά after parties από DJs. Συμπληρωματικά για τους λάτρεις του cocktailing θα ετοιμάζονται μοναδικά cocktails με βάση τη μπύρα. Την υποστήριξη της γιορτής έχει η Μικροζυθοποιία Καβάλας.

Μοιράσου το άρθρο: