Την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, για την εξέταση του ενδεχομένου τοποθέτησης στρατιωτικής γέφυρας τύπου Bailey, ως προσωρινή λύση αποκατάστασης της κυκλοφορίας στο τμήμα της γέφυρας που υποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, ζητά με σχετική επιστολή της προς το Υ.ΕΘ.Α. η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες το πρωί μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο Ευαγγελία Δρακονάκη, η κ. Τσανάκα παρουσίασε τόσο το περιεχόμενο της επιστολής, όσο και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την κίνηση. Σύμφωνα με την κ. Τσανάκα, πιστεύεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα ανταποκριθεί άμεσα όπως έκανε και στην περίπτωση των Χανίων Κρήτης.

Χθες, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου η δήμαρχος κ. Τσανάκα ενημέρωσε το Σώμα ότι ζήτησε την συνδρομή του Στρατού για να τοποθετήσει μία πλωτή πεζογέφυρα στο σημείο όπου κατέρρευσε η γέφυρα στο παλιό Νοσοκομείο, με τις παρατάξεις να είναι αρχικά θετικές σε αυτή την προοπτική.

Μοιράσου το άρθρο: