«Καλώ τη νέα διοίκηση του δήμου Θάσου να θέσει ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος» ανέφερε στην ΕΡΤ Καβάλας ο απερχόμενος δήμαρχος του νησιού Κώστας Χατζηεμμανουήλ, τονίζοντας τα σημαντικά βήματα τα οποία έγιναν επί θητείας του με έργα υποδομής αλλά και κανόνες κυρίως στην ανεξέλεγκτη λατομική δραστηριότητα.
Ολοκληρώνοντας δύο θητείες στη διοίκηση του δήμου, ο κ. Χατζηεμμανουήλ, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, υποστήριξε ότι αφήνει ως παρακαταθήκη όσα προώθησε για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος κυρίως αλλά και του πολιτιστικού. «Αυτά τα δύο είναι τα διαμάντια του στέμματος που λέγεται Θάσος» είπε χαρακτηριστικά.
Για τη συνέχεια, τόνισε ότι θα παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο και με την παράταξή του θα συνεργαστεί με όσους συνεχίζουν τον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος «όχι μόνο από την αμέλεια αλλά και από την αδηφαγία, την κερδοσκοπία».
Ο κ. Χατζηεμμανουήλ ανέφερε ότι ο δήμος πλέον διαθέτει αναπτυξιακά εργαλεία, που δεν είχε παλαιότερα, όπως Λιμενικό Ταμείο και Ανώνυμη Εταιρία για να λειτουργήσει αυτόνομα και αποτελεσματικά.

Μοιράσου το άρθρο: