Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου, βάση του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.
Συγκεκριμένα μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 34 άτομα για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (11) άτομα, από τα οποία (1) για παραεμπόριο, (7) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (1) για κατάληψη αιγιαλού και (2) για άλλα αδικήματα.
Βεβαιώθηκαν (29) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και (11) υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ κατασχέθηκαν (78) είδη παραεμπορίου.
Στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (9) άτομα για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούσαν (3) για παραεμπόριο, (1) για ηχορύπανση, (1) για νοθεία τροφίμων και (4) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.
Βεβαιώθηκαν (24) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας kai κατασχέθηκαν (115) είδη παραεμπορίου και (68) αμπούλες αερίου (υποξείδιο του αζώτου) καθώς και (2) συσκευές απελευθέρωσης αερίου.
Στην Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (14) άτομα, από τα οποία (1) για ναρκωτικά, (1) για ηχορύπανση, (4) για παραεμπόριο, (2) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και (6) για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν (34) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας και τρεις (3) σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ κατασχέθηκαν (269) είδη παραεμπορίου.

Μοιράσου το άρθρο: