Έντονα επικριτικός ήταν, με γραπτή δήλωσή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αυλωνίτης αναφορικά με τη στάση της δημάρχου κεντρικής κέρκυρας Μερόπης Υδραίου στην χθεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Αυλωνίτης επίσης υπογράμμισε πως «η κα Υδραίου σε μια συζήτηση θεσμικών παραγόντων εμφανίστηκε με τον κομματικό της μανδύα και με μοναδικό σκοπό να τη μετατρέψει σε αρένα απόδοσης πολιτικών ευθυνών και σκληρής κριτικής στο πρόσωπο ενός πρώην Πρωθυπουργού.»

«Έφτασε μάλιστα, η κ. Υδραίου στο σημείο, τονίζει ο Αλ. Αυλωνίτης, «να καλέσει τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε συνέντευξή τύπου κατά το μέσο της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη μας, προκειμένου να αποπροσανατολίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε άλλα ζητήματα, από τα μεγάλα και ουσιαστικά που ανέδειξαν με την αγωνία, τον αυθορμητισμό τους και την ειλικρίνειά τους οι πολίτες, από όποιον δρόμο κι αν πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Άραγε, από που παίρνετε εντολές κ. Υδραίου από τους επικοινωνιακούς μέντορες της Πειραιώς ή από τον Κερκυραϊκό λαό;»

Μοιράσου το άρθρο: