Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών, για την επιδότηση δανείων με υποθήκη στην πρώτη κατοικία (ν. 4714/2020), όσων επλήγησαν από τις συνέπειες της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης της Covid-19 (http://www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του υπουργείου Οικονομικών διοργανώνει ενημερωτική e-ημερίδα σχετικά με το νέο πρόγραμμα «Γέφυρα».

Δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιριών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά κ.α.

«Ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των φορέων για το νέο πρόγραμμα, μπορεί να πραγματοποιήσει για τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας ενημερωτική e-ημερίδα ώστε όλοι οι δικαιούχοι-μέλη μας να ενημερωθούν σχετικά, με σκοπό να αιτηθούν και να λάβουν την κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών.

Η διάρκεια της e-ημερίδας υπολογίζεται στη 1 ώρα και θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η e-ημερίδα θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου. Σχετικά με την ακριβή ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής, θα ακολουθήσει σχετική νεότερη ενημέρωση.

Όσες επιχειρήσεις-μέλη μας ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.»

Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στην e-ημερίδα θα πρέπει να μπουν στον παρακάτω σύνδεσμο, και να υποβάλουν την αίτησή τους:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedMV9cjmGgHUw9YtM6lbARRqIYHnw6MnXfFlIsDgJBI4am8g/viewform

 

Μοιράσου το άρθρο: