Τρία άτομα 39, 19 και 20 ετών συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Κέρκυρα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκε, στην πρώτη περίπτωση στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), 38χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε -αρχικά- μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνα στην οικία του από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμης και του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (15,8) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε 19χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Τέλος, στην Κέρκυρα στην περιοχή του Κάβου εντοπίστηκε 20χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. 

Μοιράσου το άρθρο: