Στη θέση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κέρκυρας του κόμματος Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Με δήλωση του ο βουλευτής αναφέρει τα εξής:

«Ο Τουρισμός με άμεση και έμμεση συμβολή στο ΑΕΠ και την απασχόληση της χώρας περίπου στο 25% μαζί και με άλλους τομείς όπως, ο πρωτογενής τομέας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.

Μπροστά στο αδιέξοδο που προμηνύονταν για τον ελληνικό τουρισμό, η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε μια συγκεκριμένη συνταγή για να απαντήσει. Εν μέσω υγειονομικής πανδημίας, ο κ. Θεοχάρης εφάρμοσε οτιδήποτε έρχεται στον αντίποδα της προστασίας της εργασίας, της επιχειρηματικότητας και του περιβάλλοντος, οτιδήποτε δεν απαντά στις ανάγκες κατάρτισης εθνικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης και οτιδήποτε δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

 

Σήμερα, είναι ιδιαίτερη η τιμή που μου κάνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας να αναλάβω τη θέση του Αναπληρωτή του τομέα Τουρισμού και τον ευχαριστώ προσωπικά.

Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αλλά και τις προσδοκίες όλων που ζουν και ανασαίνουν από τον Τουρισμό, που σκέφτονται και ελπίζουν στην ανάταση της χώρας μας μέσα από τον Τουρισμό.»

 

Μοιράσου το άρθρο: