«Πολιτικό γυρολόγο» χαρακτήρισε η δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μ. Υδραίου, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αυλωνίτη απαντώντας στην πρόσφατη «προσβλητική», όπως  την χαρακτήρισε, δήλωση του Βουλευτή  με αφορμή την σύσκεψη των δημάρχων με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα. Η δήμαρχος μεταξύ άλλων  επισημαίνει:

«Θα περίμενε κανείς από τον κ. Αυλωνίτη, αντί να προσβάλει, με άκρως απρεπείς εκφράσεις θεσμούς και πρόσωπα και δει τη Δήμαρχο και τους Κερκυραίους, να συμφωνήσει μαζί μας με την όποια αναφορά μας, ακόμη και κριτική μας, σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης και της ηγεσίας της αυτοδιοίκησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Αλλά πώς να συμφωνήσει όταν τότε διατηρούσε εγκληματική σιωπή ιχθύος καθήμενος στα μετόπισθεν της πολιτικής περιμένοντας την κατάλληλη – και πλέον συμφέρουσα για τον ίδιο – στιγμή για να επανέλθει στις επάλξεις;»

«Η τακτική και το ύφος του θυμίζει άλλες εποχές, ιδιαίτερα σε όλους όσοι παρακολουθούσαν τα πολιτικά πράγματα του τόπου μας πριν από μία και πλέον 15ετία. Είναι περισσότερο από εμφανές ότι τη λέξη παλαιοκομματισμός την γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλύτερα, δείχνοντάς μας στην πράξη τον ορισμό της, γι’ αυτό και του επιστρέφω τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. »

«Τέλος, να τονίσω στον κ. Αυλωνίτη, καταλήγει η δήμαρχος,  ότι στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία δεν έχω συμπεριφερθεί ως πολιτικός γυρολόγος όπως ο ίδιος έχει συνηθίσει να πράττει και δεν σκοπεύω να το πράξω και στο μέλλον.»

Να θυμίσουμε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αυλωνίτης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για την κα Υδραίου, αμέσως μετά την επίσκεψη του πρόεδρου του κόμματος Αλ. Τσίπρα στο νησί και την σύσκεψη με τους δημάρχους.

 

Μοιράσου το άρθρο: