Τους τοπικούς φορείς και τους συνεργάτες του ευχαριστεί αποστρατευόμενος, ο απερχόμενος Περιφερειακός Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων Ανδρέας Ρίζος.

Στο ευχαριστήριό του, ο κ. Ρίζος αναφέρει τα εξής: «Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων την 10-02-2020 αποφάσισε την αποστρατεία μου από το Πυροσβεστικό Σώμα.
Αποχωρώντας λοιπόν από το την ενεργό δράση προσπάθησα να υπηρετήσω με όλα τα εχέγγυα που είχα τον πολίτη και το Π.Σ. στην κοινωνική και διοικητική διάσταση με σεβασμό στις αρχές της
Δημοκρατίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της νομιμότητας και της διαρκούς ετοιμότητας μέσα σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ζωής.
Νοιώθω βαθειά την ανάγκη να ευχαριστήσω την σύζυγό μου Χριστίνα Συναδινού και τα δυο μου παιδιά Άννα και Παναγιώτη για την αμέριστη στήριξη, την υπομονή και την κατανόηση με την οποία αντιμετώπισαν τις στερήσεις και τις υποχρεώσεις που ανέλαβαν των Υπηρεσιακών καθηκόντων.
Να ευχαριστήσω την Ελληνική πολιτεία που διαχρονικά με τίμησε και μου εμπιστεύτηκε θέσεις ανάληψης ευθύνης.
Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο Π.Σ. και δη στην Π.Υ. Κέρκυρας όλων των βαθμών για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στις αποφάσεις μου σε δύσκολες συνθήκες αλλά και για την αγαστή συνεργασία και αμφίδρομη επικοινωνία κατά την επιχειρησιακή μας δράση.
Να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για την ανεκτικότητά τους, την αποδοχή και την ευγνωμοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου κατά την υπηρεσιακή και επιχειρησιακή μας δράση και που συνέβαλαν να διάγω τον Υπηρεσιακό μου βίο με αποτελεσματικότητα, υπερηφάνεια, αξιοπρέπεια
και να αποχωρήσω υγιείς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς πολίτες για την αμφίδρομη επικοινωνία μας και την υπομονή που επέδειξαν στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίσαμε απέναντι στη λαίλαπα της φωτιάς και όχι μόνο, για την διατήρηση της απαράμιλλης ομορφιάς της Κέρκυρας και τέλος προτρέπω τους συναδέλφους μου ανεξαρτήτως βαθμού να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο μας χωρίς έκπτωση, μεζήλο, πειθαρχία και αυταπάρνηση για το «ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ».
Τέλος εσάς τα Μ.Μ.Ε. για την ειλικρινά αμφίδρομη συνεργασία και στήριξη όταν απαιτήθηκε και σας εύχομαι να παρουσιάζετε μόνο καλές ειδήσεις».

 

Μοιράσου το άρθρο: