Βαρύς ο φόρος αίματος στο Μολώχ της ασφάλτου σήμερα στο νησί της Κέρκυρας, καθώς σε τέσσερα τροχαία που συνέβησαν από το πρωί, τα δύο ήταν θανατηφόρα ενώ στο τρίτο, ένας νέος άνθρωπος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου…

 

Νωρίς το μεσημέρι, ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του όταν, μετά από ανακοπή που έπαθε την ώρα που οδηγούσε στο Κοντόκαλι,, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα σε σταθμευμένο ΙΧ και να χάσει τη ζωή του.
Αργά το απόγευμα, ένας νέος 23 ετών έχασε τη ζωή του όταν οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του, συγκρούστηκε στην περιοχή των Ερμόνων με τουριστικό λεωφορείο.
Το απόγευμα, ένας 28χρονος οδηγώντας επίσης δίκυκλο, συγκρούστηκε με ΙΧ στην περιοχή της Μεσσογγής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρότατα. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Τέλος, ένας ηλικιωμένος παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή την ώρα που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο στο Σολάρι, αλλά ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μοιράσου το άρθρο: