Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κέρκυρας – ΔΗ.ΜΟ.Π. «Νίκος Μώρος» και ο Σύλλογος «ΣΤΗΡΙΞΗ» κατά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών & του AIDS, θέλοντας να αναδείξουν τις σημαντικές δυνάμεις και αποθέματα που διαθέτουν ως πρόσωπα, ως ομάδες και ως κοινότητα, διοργανώνουν στις δραστηριότητες με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες στην πανω πλατεια με παιγνίδια στίβου με τις Ακαδημίες Στίβου Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, του αθλητικου συλλόγου ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ης Ορθοπεταλιας και της Αστρονομικής.

Θα ακολοουθήσει στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στον κήπο του λαού, ημερίδα με θέμα «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή» με Ομιλητές: τους
• Σταμάτη Μαλέλη, Δημοσιογράφο – Συγγραφέα
• Δρ. Μένη Μαλλιώρη, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής
•Κυριάκο Ντούμο, Ηθοποιο – Στιχουργ
•Μαρία Αγάθου, Ψυχολόγο Παιδιών και Εφήβων

Την Τετάρτη, 27/6/2018: στην αίθουσα Ιατροχειρουργικής Εταιρεία Κέρκυρας στις 20:00 ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση: Παρουσίαση αποτελεσμάτων της έρευνας ESPAD Ιονίων Νήσων 2016-17 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και σε συνεργασία με τα Κέντρα Πρόληψης του Ιονίου και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.). Κεντρικός ομιλητής: κ. Αναστάσιος Φωτίου, συνεργάτης του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.

Ακούστε απόσπασμα των δηλώσεων της εκπροσώπου της ΔΗΜΟΠ, κυρίας Α. Τσελέντη στον σύνδεσμο που ακολουθεί

Μοιράσου το άρθρο: