Πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου με μεγάλη επιτυχία, στο Μιλάνο, Worksop (συνάντηση εργασίας), που διοργανώθηκε από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων «VIAGGIOXTE» με το οποίο συνεργάζεται η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την Ιταλική αγορά.

Το θέμα του Workshop ήταν «SCORPI LE GRECIA DEI TUOI SOGNI» (Ανακάλυψε την Ελλάδα των ονείρων σου), με στόχο την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών . Συμμετείχαν Tour Operators, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και διάφορες προσωπικότητες.

Την Π.Ι.Ν εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επαφών με τους παραπάνω συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι επαφές με την αεροπορική εταιρεία  «VOLOTEA » και συγκεκριμένα με την εμπορική δ/ντρια κ. Valeria Rebasti και τον δ/ντή ανάπτυξης προορισμών κ. Edo Friart, για περισσότερες συνδέσεις στο άμεσο μέλλον προς τα Ιόνια Νησιά.

Επίσης με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους «BLUE PANORAMA» (έδρα στη Ρώμη) και σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων, οριστικοποιήθηκε τρισέλιδη καταχώρηση των Ιονίων Νήσων, στο περιοδικό της εταιρείας με τίτλο «MondoBlue», το οποίο σε 6.000 αντίτυπα θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, σε όλες τις πτήσεις (στην Ευρώπη και υπερατλαντικές), για διάστημα τριών μηνών.

Μοιράσου το άρθρο: