Η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά της και ευχαριστίες στις Υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και στις Αστυνομικές Διευθύνσεις και Τμήματα για την καθοριστική συμβολή τους στην αντιμετώπιση του μεσογειακού κυκλώνα “Ιανός” και των συνεπειών του με πρωταρχικό στόχο την προστασία των πολιτών. 

Οι προσπάθειές τους, όπως διευκρινίζει έφτασαν στα όρια της αυτοθυσίας σε ιδιαίτερες περιπτώσεις. “Τους ευγνωμονούμε και συναισθανόμαστε την βαθιά ικανοποίησή τους γιατί σώθηκαν οι συμπολίτες μας που κινδύνευσαν στην Κεφαλονιά”, δηλώνει.

Η κ. Κράτσα εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή της για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Ιθάκης και Λευκάδας που επλήγησαν, όπως και σε συντονιστικό επίπεδο στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα. “Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειάς μας και οι Τεχνικές Υπηρεσίες συνεχίζουν το έργο τους για την άμεση αποκατάσταση περιοχών από τις καταστροφές και την καταγραφή ζημιών”, πρόσθεσε η περιφερειάρχης. 

 

Μοιράσου το άρθρο: