«Στη δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού, κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί συνδράμουν σε βαθμό υπέρμετρο τον λαό της χώρας μας γενικότερα, και του δήμου μας πιο ειδικά. Γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές υγείας του τόπου μας, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος όπως και το προσωπικό των τοπικών προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» καλούνται να σηκώσουν στους ώμους τους το βάρος μιας κοινωνίας που σήμερα δοκιμάζεται από τον φόβο και την απειλή κατά της δημόσιας υγείας.  

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω δημόσια τις γυναίκες και τους άνδρες λειτουργούς που κάθε μέρα πρέπει να ξεπεράσουν τον φόβο για την δικιά τους υγεία και την υγεία της οικογένειάς τους και να εκτελέσουν την υπηρεσία τους προς όφελος ημών των υπολοίπων. 

Πιστεύω πως εκφράζω το σύνολο των πολιτών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας καθώς σας απευθύνω ένα «Δημόσιο Ευχαριστώ» για τις προσπάθειες και το έργο σας. 

Εύχομαι σε όλες και όλους δύναμη και υπομονή και απευθύνω έκκληση προς τους πολίτες του τόπου να σας παράσχουν τη μέγιστη δυνατή συνεργασία τους. 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης» 

Μοιράσου το άρθρο: