Σήμερα το βράδυ αναμένεται να σταλούν στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ οι προτάσεις με τα ονόματα όσων ενδιαφέρονται να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Χθες το βράδυ συνεδρίασε η τοπική οργάνωση πόλης του ΣΥΡΙΖΑ όπου μεταξύ άλλων κατατέθηκαν προτάσεις για συγκεκριμένα πρόσωπα όπως ο αντιπεριφερειάρχης Αλ. Μιχαλάς, η πρώην πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Μ.Γονίδη, ο Τ.Τόμπρος, ο Τ. Σαλβάνος, η αντιπεριφερειάρχης Ν. Πανδή, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Κρητικός αλλά και ο νυν δήμαρχος Κ. Νικολούζος. Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου η Ν.Ε. για να καταλήξει στις τελικές της προτάσεις.
Στη Ν.Δ. όπως δήλωσε στην ΕΡΤ υποψήφιος θα είναι και πάλι ο πρώην βουλευτής Στ. Γκίκας αλλά και η κα Μαριλένα Μάστορα ενώ έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και ο πολιτευτής Σπ. Κροκίδης ενώ ακούγονται και άλλα ονόματα όπως ο δικηγόρος Θ. Αθανασίου.
Στο ΚΙΝΑΛ συνεδρίασε η Ν.Ε. όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα ονόματα των Α. Παγκράτη, Μ. Μπουκά, Κ. Παυλίδη αλλά και η Σ. Ράπτη.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει η Ν.Ε. του ΚΚΕ για την πρόταση της όσον αφορά το ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας.
Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μοσχάτ

Μοιράσου το άρθρο: