Με παρέμβαση της προς τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων κ. Παρίση, η Δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου, προτείνει την υλοποίηση προγράμματος διαφημιστικής προβολής της Κέρκυρας και των άλλων Ιονίων Νησιών στη Βρετανική τουριστική αγορά, για να αμβλυνθούν οι συνέπειες από την κατάρρευση της Thomas Cook ενόψει της επόμενης τουριστικής περιόδου. Η κ. Υδραίου , με αφορμή τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στην Ευρώπη World Travel Market, που διοργανώνεται στο Λονδίνο από 4 έως 6 Νοεμβρίου, προτείνει την διαμόρφωση ενός προγράμματος προβολής και ενίσχυσης της εικόνας της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων στο εξειδικευμένο  κοινό της έκθεσης που αποτελείται από tour operators, travel agents,buyers κ.α.

Η Δήμαρχος Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων προέβη σε αυτή την κίνηση αφού το γραφειοκρατικό πλαίσιο που περιορίζει τους Δήμους δεν επιτρέπει από αυτούς την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών και ανάλογων δράσεων σε αυτό το χρονικό σημείο, κάτι βεβαίως που μπορεί να γίνει από την ΠΕΔ.

Το επόμενο διάστημα , θα υλοποιηθεί η δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Προορισμού και τουριστικής προβολής της Κέρκυρας με τη συμμετοχή του Δήμου και των φορέων του τουρισμού.

 

Μοιράσου το άρθρο: