Περισσότερες καθαρίστριες ζητούν οι Δήμοι βόρειας και νότιας Κέρκυρας ή τουλάχιστον περισσότερες ώρες απασχόλησης στις υπάρχουσες καθαρίστριες προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες των σχολείων, μία τουλάχιστον καθαρίστρια σε κάθε σχολείο. Αυτό δήλωσαν οι εκπρόσωποι των Δήμων μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Όλα τα σχολεία της Νότιας Κέρκυρας καλύπτονται με μία καθαρίστρια στο καθένα αλλά το πρόβλημα είναι ότι μερικές είναι μειωμένης απασχόλησης. Αυτό δήλωσε στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ο Αντιδήμαρχος Νίκος Κουρτέσης . Για το λόγο αυτό ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας έστειλε νέο αίτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών για την αύξηση των ωρών απασχόλησης των καθαριστριών.
ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ

Επτά καθαρίστριες περισσότερες ζητά ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας από το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να καλύψει όλα τα σχολεία της περιοχής του. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για θέματα παιδείας Παναγιώτη Παπαδάτο, τα σχολεία καθαρίστηκαν όλα αλλά με τις καθαρίστριες που διαθέτει ο Δήμος για άλλα δημοτικά κτήρια. Σε ότι αφορά τις μάσκες είπε ότι παραδόθηκαν στο Δήμο 300 λιγότερες.
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

Μοιράσου το άρθρο: