• Το ΕΠΤΑ Τεχνών ανοίγει επίσημα τη χρονιά και γιορτάζει τα δέκατα γενέθλια του με του με μια παράσταση αφιερωμένη σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες, το Μάνο Λοΐζο, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, 10.00μ.μ. Ο Απόστολος Ρίζος σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Σ’ ένα δωμάτιο με τον Μάνο Λοΐζο». Πρόκειται για μια φρέσκια προσέγγιση που διανθίζεται με ανέκδοτο υλικό από το προσωπικό αρχείο του Μάνου Λοΐζου.
• Άρωμα Ιταλίας στον πολυχώρο Πολύτεχνο με το περιοδεύον αφιέρωμα στον Ιταλικό κινηματογράφο που διοργανώνει η Ιταλική πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών. Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου με την ταινία Come Dio Commanda (2008) Gabriele Salvatores
• Ο καλλιτεχνικός σύλλογος Female Echoes παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση Sing with me. Εμπνευσμένη από τα mini project που παρουσιάζονται για τους επισκέπτες της Disneyland. Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, ώρα 9 .00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και Παραστάσεις για σχολεία Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.
• Έκθεση κεραμικής, με τίτλο «Ζωγραφίζοντας την άργιλο» της Αγαλίδας Μάνεση φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη στις 7:30 μ.μ, στην Αίθουσα Τέχνης (Κήπος του Λαού) και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιανουαρίου 2020, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Μοιράσου το άρθρο: