Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με το κείμενο του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) Ιονίων Νήσων, το οποίο βρίσκεται σε φάση εκπόνησης από ανάδοχο-μελετητή, πραγματοποιείται σήμερα στην αίθουσα «Σπύρος Δένδιας» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει από 21/06/2019 για την κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) για τα Ιόνια Νησιά.

Υπενθυμίζεται ότι το προσχέδιο της Μελέτης βρίσκεται ήδη αναρτημένο:

Στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ ΠΙΝ: www.pepionia.gr

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων: www.pin.gov.gr

Η Ημερίδα είναι ανοικτή στους φορείς και το ευρύ κοινό προκειμένου να διατυπωθούν προτάσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της Περιφέρειας για την προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή.

Οι τελικές προτάσεις των φορέων και πολιτών θα πρέπει να κατατεθούν και εγγράφως μέχρι τη Δευτέρα 22/07/2019 στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΠΙΝ (Κτίρια Μαρκεζίνη, Ισόγειο, Αλυκές Ποταμού 491 00, Κέρκυρα) και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις: kmonastiriotou@mou.gr και dnsi_periv_xor_sched@pin.gov.gr

Για τη σημερινή διαβούλευση μίλησε στο σταθμό μας ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής Κώστας Ασπιώτης:

Μοιράσου το άρθρο: