Τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης στο πλαίσιο της ενημέρωσης των θεσμικών παραγόντων της Κέρκυρας και των υποψηφίων για τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής. Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο σύλλογος, η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι απαιτείται πλήθος ενεργειών και σκληρή δουλειά από όλους για την επίτευξη του βασικού στόχου που είναι ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πόλης.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Τον πρώην Δήμαρχο Κερκυραίων και επικεφαλής της παράταξης «Κέρκυρα να Ζείς» κ. Γιάννη Τρεπεκλή, επισκέφθηκε την Πέμπτη 21/3/2019, αντιπροσωπεία του νεοσύστατου Δ.Σ. του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης της Κέρκυρας αποτελούμενη από τον κ. Νικόλαο Ολύμπιο, πρόεδρο, τον κ. Παναγιώτη Πέτρου, Αντιπρόεδρο, τον κ. Κωνσταντίνο Μπατά γραμματέα και τους κ. Αλέξανδρο Μυρίλλα και Αλέξανδρο Μαυρόπουλο, μέλη .
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πρόθεσης του νέου συμβουλίου να ενημερώσει όλους τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου για τον προγραμματισμό του νεοσύστατου συλλόγου και να παραθέσει τα προβλήματα των κατοίκων της Παλιάς Πόλης της Κέρκυρας που αφορούν τη διαχείριση της καθημερινότητας της Παλιάς Πόλης και τα διαχρονικά ζητήματα που χρίζουν αντιμετώπισης και αφορούν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις χρήσεις γης, τη βελτίωση των δομικών χαρακτηριστικών του κτηριακού αποθέματος και την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.
Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι απαιτείται πλήθος ενεργειών και σκληρή δουλειά από όλους για την επίτευξη του βασικού στόχου που είναι ποιότητα ζωής των κατοίκων της Πόλης, ενός μνημείου της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO , ώστε να κρατηθεί η Πόλη ζωντανή ,φιλική και ελκυστική για τους κατοίκους της».

Μοιράσου το άρθρο: