Σε τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κέρκυρας της Ν.Δ. στα πλαίσια του προγράμματος, της Γραμματείας Οργανωτικού της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

Αυτή τη φορά η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε, με στόχο την ενημέρωση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και με την συμμετοχή όλων των Προέδρων ΔΕΕΠ Πανελλαδικά και με τους Υπεύθυνους των Τομέων Αθλητισμού των ΔΕΕΠ. Αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης ήταν η Αθλητική Μεταρρύθμιση και οι επικείμενες εκλογικές διαδικασίες για τις νέες διοικήσεις των Αθλητικών Ομοσπονδιών της Χώρας μας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, τη σύσκεψη άνοιξε ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, αν. Γραμματέας Π.Ε. & Γραμματέας Οργανωτικού της «Ν.Δ.» Στέλιος Κονταδάκης.
Στην σύσκεψη αυτή, συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Γιάννης Κοντός και ο υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Κωνσταντίνος Αγάθος – Γυμναστής.
Η συζήτηση περιστράφηκε, κυρίως, γύρω από την πρόσφατη Αθλητική Μεταρρύθμιση, την οποία παρουσίασε εκτενώς ο Υφυπουργός, ενώ υποβλήθηκαν από το σύνολο σχεδόν των  83 περίπου συμμετεχόντων, ενδιαφέροντα ερωτήματα, τοπικού και εθνικού ενδιαφέροντος.
Το πρόγραμμα, συνεχίζεται επιτυχώς και έχει φέρει κοντά τα στελέχη του κόμματος με την κυβέρνηση, βοηθώντας στην προβολή και στην επίλυση των τοπικών ζητημάτων συμβάλλοντας αποτελεσματικά και στην συνοχή της παράταξης.

Μοιράσου το άρθρο: