Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Αλεξάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» επισκέφτηκε καταστήματα και υπηρεσίες στην πόλη της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της απευθείας επικοινωνίας του με τους πολίτες και της αλληλοενημέρωσης για τα θέματα που απασχολούν τους ίδιους και το νησί μας.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτιο τύπου Στο οδοιπορικό επικοινωνίας με τους κερκυραίους συμπολίτες όλα τα στελέχη της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» αναλύουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις δεσμεύσεις τους για τη δυναμική διεκδίκηση όσων έχει ανάγκη ο τόπος.

Περιοδεία του συνδυασμού έγινε και στη Βόρεια Κέρκυρα, στην Αχαράβη, όπου διαπιστώθηκε ότι ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια της παράταξης και στηρίζει τον αγώνα για να ανατείλει μια άλλη μέρα στα Επτάνησα. Οι κάτοικοι της περιοχής περιέγραψαν μια σειρά ζητημάτων, που εστίασαν κυρίως στον τουρισμό και την ανάπτυξή του, καθώς και στον πρωτογενή τομέα, της αγροτικής παραγωγής, στους οποίους επικεντρώνεται η οικονομική δραστηριότητα του τόπου και έδωσαν τη δυνατότητα στα στελέχη της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας» να αναλύσουν τις προγραμματικές τους θέσεις για τα πρωταρχικά αυτά θέματα.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Αλεξάκης είχε συνεργασία με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, το Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή, τον ταξίαρχο κ. Κων/νο Παπανικολάου και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπύρο Αλαμάνο με τους οποίους συζήτησε όλα τα επίκαιρα και διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία, στο πλαίσιο των αυξημένων αρμοδιοτήτων και ευθυνών που έχουν στο νησί μας και γενικότερα στα Ιόνια νησιά.

Ο επικεφαλής της «Επτανησιακής Πρωτοβουλίας», αντιλαμβανόμενος τον καίριο ρόλο της υπηρεσίας, εξέφρασε τη δέσμευσή του, ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιλυθούν τα προβλήματα, που σχετίζονται με τη στελέχωση, τις υποδομές, τον εξοπλισμό κ.ά, ώστε να μπορεί η υπηρεσία να ανταποκρίνεται στην κοινωνική αποστολή της.

Η επικοινωνία με τους πολίτες της Κέρκυρας, όπως και όλων των Επτανήσων, μετατρέπεται κάθε μέρα που περνά σε μια πιο προσωπική σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, κάτι που αποτελεί εγγύηση, για το θετικό έργο της επόμενης ημέρας από τις εκλογές της 26ης του Μάη.

Μοιράσου το άρθρο: