Έντυπα, επιλεγμένες φωτογραφίες, αναλυτικές πληροφορίες για την περιοχή και χρήσιμες συμβουλές ώστε να ανακαλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες μοναδικές εικόνες και στιγμές της Θράκης δίνει ο δημοσιογράφος Νίκος Πουρτσίδης ως υπεύθυνος του τουριστικού περιπτέρου στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Αξιοποιώντας το ταμπεραμέντο του, το πηγαίο χιούμορ που τον διακρίνει, αλλά και την αγάπη του για την περιοχή ο Νίκος Πουρτσίδης, με την ευκαιρία των προσλήψεων πεντάμηνης διάρκειας που υλοποίησε ο Δήμος Κομοτηνής, βρέθηκε να ζωντανεύει ξανά το τουριστικό περίπτερο της πλατείας μετά από το πολύμηνο λουκέτο.

Στην ουσία πρόκειται για μια πολύτιμη «τράπεζα» τουριστικού υλικού που τροφοδοτεί με κάθε είδους πληροφορίες τους επισκέπτες που έρχονται στην Κομοτηνή. «Προσπαθώ να δώσω μια πρώτη αφορμή στον επισκέπτη για να γνωριστεί με τα αξιοθέατα, τη γαστρονομία, τους αρχαιολογικούς θησαυρούς και γενικότερα ό,τι έχει ενδιαφέρον στην Ροδόπη» δηλώνει στην ΕΡΑ Κομοτηνής και καλεί Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Ξενοδόχους και Εμπορικούς Συλλόγους να δραστηριοποιηθούν πιο έντονα ώστε να ζήσει και η περιοχή την δική της τουριστική ανάπτυξη.

Φώτο: Ο Νίκος Πουρτσίδης στο τουριστικό περίπτερο. Φωτογράφος: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: