«Δεν ήταν παιχνιδάκι, αλλά δεν ήταν και δύσκολο να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις επιπλέον δυσκολίες που προκάλεσε ο κορονοϊός» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων», Άρης Ασσαριωτάκης και σημειώνει ότι η οργάνωση του Συλλόγου είναι τέτοια που βοήθησε στην προσαρμογή. «Αλλάξαμε ταχύτητα και διαχειριστήκαμε την νέα κατάσταση με τη δημιουργία ολιγομελών τμημάτων και με την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης «Αθηνίων», Άρης Ασσαριωτάκης

Κάνοντας τον απολογισμό των πρώτων ημερών λειτουργίας με την απειλή του κορονοϊου παρούσα προσθέτει ότι: «Μέχρι τώρα τα πηγαίνουμε θαυμάσια. Υπήρξε άλλωστε μια εκπαίδευση του κόσμου όλο το προηγούμενο διάστημα.» επισημαίνοντας: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πραγματοποίηση των μαθημάτων και τη λειτουργία των εργαστηριών.».
Όπως τονίζει ο δραστήριο πρόεδρος η ζήτηση ήταν αυξημένη και η δουλειά περισσότερη. «Δεν θέλουμε η Τέχνη να είναι κτήμα των ελίτ, αλλά της μάζας. Να περάσουν όλοι από τα εργαστήρια μας. Λειτουργούν ήδη 18 εργαστήρια το καινούργιο είναι το εργαστήρι ψηφιδωτού με 200 συνολικά μαθητές ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές.» προσθέτει με καμάρι.

Τέλος, δεν παραλείπει να σημειώσει «Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Δεν θα πρέπει όταν έχουμε μια αρνητική συγκυρία να μεμψιμοιρούμε. Αλλά θα πρέπει να βλέπουμε ποια είναι η συγκυρία και οι ευκαιρίες που προσφέρονται και να ξεκινούμε ξανά από την αρχή. Να είμαστε αισιόδοξοι, πολεμιστές και να μη παραδίνουμε τα όπλα.»
Φώτο:Άρης Ασσαριωτάκης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: