Αύριο, Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 10:00 το πρωί, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης θα παραδώσει σε ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, υλικά που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας προς ενίσχυση της προσπάθειας για τη φύλαξη των συνόρων του Έβρου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Από τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά, μέχρι αντισηπτικά και αντιασφυξιογόνες μάσκες προσφέρουν Δήμοι και άλλοι φορείς στους φρουρούς των συνόρων, στον Έβρο. Ο Δήμος Γλυφάδας έσπευσε να στηρίξει έμπρακτα τους Έλληνες αστυνομικούς στον Έβρο. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη ενημερώθηκε ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερες αντιασφυξιογόνες μάσκες στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που επιχειρούν στα σύνορα.

Έτσι, εστάλησαν 50 τέτοιες μάσκες που υπήρχαν στις αποθήκες του Δήμου (για τις ανάγκες των συνεργείων και της καθαριότητας) και αύριο θα παραδοθούν από τον βουλευτή στην Αστυνομική Διεύθυνση της Κομοτηνής για να μεταφερθούν στον Έβρο.

Μοιράσου το άρθρο: