Κατατέθηκε σήμερα από τον βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ προς τους υπουργούς, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας εν είδη αναφοράς, η επιστολή του Δικτύου Συνδέσμων Ακριτικών Επιχειρήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που απευθύνεται στους τοπικούς βουλευτές και αιτείται των ενεργειών τους για την επαναφορά της επιδότησης του κόστους εργασίας του 12% για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις, που καταργήθηκε το 2016 και έχει να καταβληθεί από το β εξάμηνο του 2010. Υπενθυμίζεται που για τον ίδιο λόγο έχει κατατεθεί ερώτηση ήδη από τις 23 Απριλίου.

«Εν μέσω πανδημίας υγειονομικής αλλά και πανδημίας λουκέτων, ύφεσης, ανεργίας και κοινωνικής ανασφάλειας η Θράκη εορτάζει φέτος την επέτειο των 100 ετών από την ενσωμάτωση της στον Εθνικό κορμό.
Αποτελεί συνεπώς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με μία υψηλού συμβολισμού κίνησή σας να αποδείξετε εμπράκτως και όχι θεωρικά μόνο το ενδιαφέρον σας για μια περιοχή της χώρας μας που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε και θα επιβαλλόταν να είναι η αναπτυξιακή της αφετηρία.» τονίζει ο βουλευτής.

 

Μοιράσου το άρθρο: