Ανακοίνωση “Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας” για τη ΔΕΣΜΟΣ

Για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΔΕΣΜΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, με επικεφαλής τον Κ. Κατσιμίγα, με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αν.Μ.Θ., την Παρασκευή 21/8, όπου συζητήθηκε το θέμα. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η θέση της παράταξης ήταν από την αρχή “κρυστάλλινη” και “υποστήριζε την κατά νόμο αναλογική συμμετοχή εκπροσώπων των περιφερειακών παρατάξεων.”

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η πρόταση αυτή “τορπιλίστηκε” από την παράταξη του κ. Μέτιου (περιφερειάρχης) “και”, όπως αιχμηρά σημειώνεται, “την έμμισθη αυλή του, καθώς είχαν προφανώς εξασφαλισμένη, όπως αποδείχθηκε και την συνεργασία των ακροδεξιών της παράταξης Πατριωτική Αυγή που πρόσκειται στη Χρυσή Αυγή.”

Σημειώνεται δε ότι η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία δεν είχε κανένα λόγο “να στηρίξει τις μονοκομματικές-μονοπαραταξιακές επιλογές του κου Μέτιου που σαν στόχο έχουν την ευθεία αντιπαράθεση με τα επιμελητήρια της Περιφέρειας και εν γένει τον επαγγελματικό κόσμο και την άλωση της εταιρείας ΔΕΣΜΟΣ, για την εξυπηρέτηση αλλότριων προς το καταστατικό της σκοπών.”

Info:
Είχε προηγηθεί η εξής ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης του Χρήστου Μέτιου, νυν περιφερειάρχη:

Η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” για την ΔΕΣΜΟΣ