«Περισσότερες από δέκα ημέρες έχουν περάσει από τότε που ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στη έξοδο της Κομοτηνής προς Πόρτο Λάγος και ακόμη δεν έχουν γίνει οι διαγραμμίσεις» επισημαίνει με ανάρτησή του ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτικής Πρωτοβουλία» κος Κώστας Κατσιμίγας.

Όπως σημειώνει ο κος Κατσιμίγας «το θέμα είναι πολύ σοβαρό διότι χωρίς γραμμές η οδήγηση είναι επικίνδυνη κυρίως τις βραδυνές ώρες και πιθανόν και με κακές καιρικές συνθήκες. Οι δέκα μέρες είναι ήδη πολλές και ευτυχώς δεν είχαμε ακόμη ατύχημα.» Στην ίδια ανάρτηση σημειώνει: «Δεν γνωρίζουμε αν έχει ολιγωρήσει ο εργολάβος η αν η αρχική μελέτη δεν προέβλεπε διαγράμμιση και πρέπει να περιμένουμε κανένα εξάμηνο για νέα εργολαβία.»

Και το κος Κατσιμίγας καταλήγει με τη σημείωση: «Η ευθύνη ανήκει καθ ολοκληρία στην Περιφέρεια που είναι εκ του νόμου αρμόδια για την συντήρηση του δρόμου και με κάθε τρόπο πρέπει άμεσα να λύσει το τεράστιο πρόβλημα. Και προσοχή. Όχι δικαιολογίες λόγω καιρού. Η μπογιά στεγνώνει σε δύο ώρες και είμαστε στον Μάιο!»

Μοιράσου το άρθρο: