Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ).

H 1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου είναι η πρώτη έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και χωρίζεται σε 2 ενότητες.

Πρώτη ενότητα τον Θεματικό (Εναλλακτικό) Τουρισμό και δεύτερη ενότητα την Γαστρονομία τα Παραδοσιακά Ποτά και τον Οίνο.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης, αλλά και υπουργείων από την Ελλάδα, άμεσα εμπλεκομένων με το θέμα.
Για την Έκθεση μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Δ/ντης της διοργανώτριας εταιρείας της Έκθεσης, Μακτ Μίντια Γκρουπ, Γιώργος Καραχρήστος και κάλεσε τις επιχειρήσεις της Θράκης να δώσουν ένα δυναμικό παρόν με τις γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα που παράγουν. Ξενοδοχεία και καταλύματα που ενσωμάτωσαν την τοπική γαστρονομία στα μενού τους και αύξησαν τις τιμές και αύξησαν και τους πελάτες τους», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Καραχρήστος.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Καραχρήστου στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

https://drive.google.com/open?id=1hJ_aepXbh6nvdXBQHD2GtcOxYkwtcDZD

Μοιράσου το άρθρο: