Συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειας του, χαμογελαστός και βέβαιος για την νίκη προσήλθε στο 214 Εκλογικό Τμήμα στο χωριό του στην Γρατινή για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος κος Χρήστος Μέτιος, αφού πρώτα χαιρέτησε έναν προς έναν τους θαμώνες των καφέ στην κεντρική πλατεία του οικισμού.

«Η διαδικασία των επαναληπτικών εκλογών ξεκίνησε κανονικά και στα 1478 Εκλογικά Τμήματα της Περιφέρειας μας και μέχρι αυτή την ώρα όλα κυλούν ομαλά. Όπως και στον πρώτο γύρο οι υπηρεσίες της περιφέρειας μας βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα.» ανέφερε αμέσως μετά για να σημειώσει ότι « Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με τα οποία η νέα «Περιφερειακή Αναγέννηση» αναδείχθηκε η μεγαλύτερη παράταξη στην Περιφέρεια μας σήμερα αποφασίζουμε ως κοινωνία και ως πολίτες ποιόν θα εκλέξουμε περιφερειάρχη, ποιόν θα επιλέξουμε για να αναλάβει την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.»

Δεν παρέλειψε δε να τονίσει, όπως και στην προεκλογική περίοδο, ότι ο περιφερειάρχης οφείλει να έχει γνώσεις , εμπειρία και πρόγραμμα. Να διοικεί και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις. «Έχω την βεβαιότητα ότι οι πολίτες της περιφέρειας μας θα αποφασίσουν υπεύθυνα και θα δώσουν στην «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» μια μεγάλη νίκη.» κατέληξε εκφράζοντας την αισιοδοξία του. Κληθείς να απαντήσει για την επόμενη μέρα αρκέστηκε να σημειώσει «Προεκλογικά τα έχουμε πει όλα. Αυτά που έχουμε ανακοινώσει ισχύουν στο απόλυτο.»
Φώτο: Ο κος Χρήστος Μέτιος, κατά τη διάρκεια άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος στο χωριό του στην Γρατινή. ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: