Γεύμα γνωριμίας και… εργασίας είχε σήμερα το μεσημέρι με τα ΜΜΕ της Ροδόπης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Χριστόδουλος Τοψίδης!


Μπορεί το γεύμα να παρατέθηκε για την γνωριμία του κ. Τοψίδη, με τους δημοσιογράφους και Εκδότες, ωστόσο, οι Δημοσιογράφοι άδραξαν την ευκαιρία και ρώτησαν πολλά και ενδιαφέροντα τον υποψήφιο Περιφερειάρχη!

Ο κ. Τοψίδης, απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις και με την απαραίτητη δόση χιούμορ, εκεί που χρειαζόταν.

Αφού έκανε μια λεπτομερή αναφορά στην επιχειρηματική του δράση, σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του-μόλις 45 ετών-, πετυχημένος πολύ-επιχειρηματίας με πολλαπλά αντικείμενα και από πολλές νευραλγικές θέσεις που του δίνουν γνώσεις και εμπειρία, στάθηκε στο μεράκι του να προσφέρει αυτή τη φορά από το δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Στις δηλώσεις του υποστήριξε πως η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΑΜ-Θ), χρειάζεται ένα ενιαίο όνομα-ταυτότητα, δυνατό-μπραντ-, το οποίο θα συνδυάζει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιφερειακής ενότητας.

Έδωσε έμφαση στη Μεταποίηση, στην στήριξη των τοπικών προϊόντων, με παροχή συμβουλών και βοήθειας, ιδιαίτερα στους μικρούς παραγωγούς, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία μέσω ενός καταστήματος να τα βρίσκουν εύκολα οι επισκέπτες και οι τουρίστες.

Καίριο ρόλο στην περιφέρεια, από τη στιγμή που θα εκλεγεί περιφερειάρχης, η ισόρροπη ανάπτυξη και η περιφερειακή συνείδηση, που θα ωφελεί τους κατοίκους της περιφέρειας.
Όπως δήλωσε, στις 10 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό του, σε ποσοστό πάνω από το 50%, ενώ θα αρχίσει να ξεδιπλώνει τους άξονες προτεραιότητας του για κάθε περιφερειακή ενότητα, με γνώμονα και τις ιδέες και καταγραφές των υποψηφίων του.

Σε ότι αφορά το θέμα του χρίσματος από τη ΝΔ, δήλωσε πως στις αρχές του καλοκαιριού, είχε ζητήσει το χρίσμα, δηλώνοντας πως έχει έτοιμο το μηχανισμό…αλλά…το χρίσμα δεν δόθηκε σε αυτόν αλλά στον νυν περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο.

Ξεκαθάρισε πάντως πως δεν δέχθηκε πιέσεις για να αποσυρθεί…Ούτε τον νοιάζουν οι διαγραφές…(σ.σ. αν γίνουν).

Το σίγουρο είναι πως ο κ. Τοψίδης παρουσιάζει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους των κομμάτων. Έκανε ένα δυνατό «μπάσιμο» στον εκλογικό στίβο, δείχνοντας πως έχει πανέτοιμο το μηχανισμό, έχει ανθρώπους στο επιτελείο του που γνωρίζουν το χώρο των Media και πως θα πρέπει να γίνουν οι κινήσεις σωστά και χρήσιμα επικοινωνιακά, σε σχέση και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υποστηρίζει πως γνωρίζει τα θέματα της ξεχωριστά της κάθε περιφερειακής ενότητας και πως έχει εξειδικευμένο πρόγραμμα, στο οποίο οι συνθέσεις θα παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την συνολική ανάπτυξη. Αυτό που μένει είναι να δούμε το πρόγραμμα που προτείνει στους πολίτες της ΑΜ-Θ και φυσικά τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του.

Μοιράσου το άρθρο: