Περιφερειακή Σύνθεση είναι το όνομα του Συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη,-νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου- ο οποίος παρουσίασε χθες στην Κομοτηνή την ιδρυτική του διακήρυξη.

«Σε αυτούς που με ρωτούν γιατί κατεβαίνω υποψήφιος, απαντώ πως δεν με εκφράζει η τωρινή κατάσταση και δεν συμβιβάζομαι μαζί της», τόνισε με έμφαση στην ομιλία του ο κ. Τοψίδης.
Σύμφωνα με όσα τόνισε ο κ. Τοψίδης, ο συνδυασμό είναι μαχητικός και αποτελείται από μια ομάδα ικανών ανθρώπων , οι οποίοι καλούνται να λύσουν προβλήματα, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τα πλεονεκτήματα της ΑΜ-Θ, με στόχο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την κοινωνική συνοχή, σε μια περιφέρεια κόμβο συνδυαστικών αγορών και διαμετατακομιστικό κέντρο, πρότυπο σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Συγκεκριμένα ανέφερε την ενίσχυση στον πρωτογενή τομέα, τη διασύνδεση παραγωγών και καταταναλωτών, την στροφή της επιχειρηματικότητα στην εξωστρέφεια, την αξιοποίηση τησ Γεωθερμίας και των υδατικών πόρων, σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή. Επίσης τον σωστό βηματισμό τον Τουρισμό. «Να αλλάξουμε την πορεία της Περιφέρειας και να δώσουμε αυτό που της λείπει την Διεκδίκηση. Μια περιφέρεια δεν αλλάζει με κομματικές εμμονές», υπογράμμισε ο κ. Τοψίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην χθεσινή εκδήλωση το παρόν τους έδωσαν οι νυν Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας-Δράμας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, Αργύρης Πατακάκης και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μιχάλης Αμοιρίδης, αλλά και περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφερειακής Αναγέννησης, όπως ο κ. Εξακουστός.
Υπενθυμίζεται πως στην Περιφερειακή Αναγέννηση και στον επικεφαλής και νυν περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, δόθηκε το επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ

Το παρόν τους έδωσαν και οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Ροδόπης, Νίκος Αγγελίδης και Ξάνθης Στέλιος Μωραΐτης, αλλά και στελέχη της Αυτοδιοίκησης από άλλους κομματικούς χώρους, πλην της ΝΔ, όπου ανήκει ο κ. Τοψίδης.

Μοιράσου το άρθρο: