«Κατά τήν ἀκολουθίαν του ἑσπερινού στο ἑορτάζον Παρεκκλήσιον του Οσίου Ἰωάννου του Δαμασκηνού του Πνευματικού Κέντρου της Ἱεράς Μητροπόλεως (ἐπί τῆς ὁδοῦ Ν. Τσανακλῆ 12)», θα χοροστατρήσει αύριο στις πέντε το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο κος Παντελεήμων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Μητροπολίτη, που δόθηκε στη δημοσιότητα στις έξι το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ἱερό Ναό Ἁγίας Βαρβάρας Κομοτηνής, όπου θα ιερουργήσει και την επομένη το πρωί.

«Το Σάββατο, 5-12-2020: το Πρωί, ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, του ιερού Καθεδρικού Ναού Εὐαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Το απόγευμα στις 6:00 μ.μ. Ὁ Σεβασμιώτατος θά χοροστατήσει κατά την ἀκολουθίαν του ἑσπερινοῦ στόν πανηγυρίζοντα Ἱερό Ναό Ἁγίου Νικολάου Ἀσωμάτων. Και την Κυριακή 6-12-2020: το πρωϊ ο Μητροπολίτης Κομοτηνής θα ἱερουργήσει στόν πανηγυρίζοντα Ἱερό Ναό Ἁγ. Νικολάου Ἰάσμου, ὅπου θά τελέσει και χειροτονία Πρεσβυτέρου.»

Μοιράσου το άρθρο: