Εξακολουθούν για δεύτερη ημέρα να είναι πολλά τα κρούσματα κορονοϊού στην αν.Μ.Θ., με τη Ροδόπη να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με 57 κρούσματα, σε σχέση με τους άλλους τέσσερις νομούς.

Οκτώ νέα κρούσματα σημειώθηκαν στην Ξάνθη, 34 στη Δράμα, 13 στην Καβάλα και 26 στον Έβρο. Με 1.547 νέα κρούσματα στο σύνολο της χώρας, 10 νεκρούς και 108 διασωληνωμένους, καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε αναστολή λειτουργίας από σήμερα είναι το Β3 του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος, αλλά και το Εσπερινό Γενικού Λυκείου Κομοτηνής έως και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, επίσης λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος. Να σημειωθεί ότι βρίσκονται ήδη σε αναστολή λειτουργίας το 1ο γενικό λυκείου Κομοτηνής έως 5/11, και το ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής έως 3/11.

Δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Κομοτηνής σήμερα και αύριο, Παρασκευή, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας. Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες 12:00-15:00 στο κτίριο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της ΠΑΜΘ (πρώην Υγειονομικό, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Συμεωνίδη, απέναντι από το ΙΚΑ).

Μοιράσου το άρθρο: