«Είναι πολύ νωρίς για να προβλέψει κανείς πώς θα κινηθεί. Ακόμη είμαστε στο πρώτο αρχικό στάδιο. Και δεν σας κρύβω ότι αυτό που θέλησα να δώσω ως μήνυμα από την περιοχή είναι ότι δεν αντέχει ο τόπος και οι κάτοικοι του άλλους επικοινωνιακούς χειρισμούς.» ανέφερε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, κος Δημήτρης Χαρίτου μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» για την πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη.

«Είναι τόσο σε βάθος τα προβλήματα της περιοχής, τόσο μεγάλες οι ανάγκες , τόσο μεγάλη η ανησυχία των πολιτών όλης της Θράκης, που προφανώς δεν υπάρχει λόγος να καλλιεργούνται μόνο προσδοκίες, δεν υπάρχει λόγος να αντιμετωπίζονται όλα αυτά τα κρίσιμα για τους ανθρώπους στην περιοχή ζητήματα με επικοινωνιακές κινήσεις με κινήσεις εντυπωσιασμού» είπε δείχνοντας και τον τρόπο που ο ίδιος θα κινηθεί.

« Είπα απευθυνόμενος στην Πρόεδρο ότι πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει δυσπιστία, μεγάλη καχυποψία στην περιοχή, πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζει.» αποκάλυψε ο κος Δ. Χαρίτου.

«Υπάρχει μεγάλη δυσπιστία και μεγάλη καχυποψία στην περιοχή»
Μάλιστα ο κος Χαρίτου αποκάλυψε και τι είπε ο ίδιος στην πρόεδρος της Επιτροπής, την κα Ντόρα Μπακογιάννη. «Είπα απευθυνόμενος στην Πρόεδρο ότι πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει δυσπιστία, μεγάλη καχυποψία στην περιοχή, πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζει»

Όπως τόνισε ο Ροδοπίτης πολιτικός είναι έτοιμος να καταθέσει με τους συναδέλφους του δέσμη προτάσεων που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και της τοπικής οικονομίας αλλά και των ανθρώπων.

Σύμφωνα με τον κο Χαρίτου η ευθύνη για να ακούσει με σεβασμό και με προσοχή τα διαχρονικά αιτήματα των φορέων της περιοχής έχει πλέον περάσει στην Επιτροπή χωρίς αυτό, όπως εξήγησε, να αναιρεί την δική του δραστηριότητα, δηλαδή να παρακολουθεί και να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον κόσμο.

Φώτο: Δημήτρης Χαρίτου, βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ συνέντευξη-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Μοιράσου το άρθρο: