Με ανάρτησή της στο F/Β η Υπουργός Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια έγκρισης της πρότασης του Δ.Π.Θ. για την υλοποίηση έργου φοιτητικών εστιών, εκπαιδευτικών, ερευνητικών και λοιπών υποδομών, δαπάνης 105.500.000 ευρώ.

«Εγκρίναμε σήμερα (χθες), μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους συναρμόδιους Υπουργούς, το αίτημα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης να συμπράξει με τον ιδιωτικό τομέα για τη βελτίωση, εκσυγχρονισμό και αύξηση των κτιριακών υποδομών (φοιτητικές εστίες, χώρος σίτισης, βιβλιοθήκη, αναγνωστήριο κτλ), επιπλέον του κρατικού προϋπολογισμού.» σημειώνει και προσθέτει «Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την εξέλιξη! Ευχόμαστε ακόμη περισσότερα ΑΕΙ μας να αξιοποιήσουν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της ακαδημαϊκής κοινότητας.»

Το σχόλιο της το συνοδεύει με μια φωτογραφία από την χθεσινή τηλεδιάσκεψη στην οποία από το Δ.Π.Θ. συμμετείχαν ο πρύτανης κος Α. Πολυχρονίδης και οι αντιπρυτάνεις: Φ. Μάρης και Μ. Μιχαλοπούλου κρατώντας και τη μεταξύ τους  προστατευτική απόσταση λόγω κορονοϊου.

Μοιράσου το άρθρο: